“Le të shkojë ku të shkojë”: Qëndrimi i prokurorit Emror Kasaj në KPK

Shpërndaje lajmin

Prokurori i Gjirokastrës, Emror Kasaj u përball për herë të dytë me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit më 5 maj lidhur me problemet në kriterin e figurës dhe profesionalizmit. Në fillim të seancës, kryesuesja Xhensila Pine sqaroi se ishte pranuar kërkesa e prokurorit Kasaj e paraqitur në seancën e mëparshme më 17 mars për riçeljen […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.