Lefter Koka dhe të tjerë dënohen për skemën e incineratorit të Fierit

0
Shpërndaje lajmin

Dymbëdhjetë nga pesëmbëdhjetë të akuzuarit për skemën korruptive të koncesionit të incineratorit dhe fushës së plehrave të Fierit u shpallën fajtorë të hënën nga Gjykata e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, në një nga tre procedimet penale të lidhura me të ashtuquajturën “aferë e incineratorëve”. Argumentimi i gjykatës për arsyet specifike të dënimeve […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *