Lela rrëfen skenarin: Pse do protestojmë ditën që në Tiranë vijnë liderët e BE-së

Shpërndaje lajmin

Gazetari Alfred Lela thotë se zgjedhja e datës 6 dhjetor për protestën e opozitës është edhe një sinjal për ndërkombëtarët.
Në emisionin Now në Euronews Albania, Lela u shpreh se protesta do të shërbejë për t’i treguar ndërkombëtarëve se ka një problem në Shqipëri që nuk është politik, por është problemi i popullit që e kemi parë në 7 korrik dhe 12 nëntori.
lajm  ne perditesim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *