Loja shpërblyese: Bileta falas nga Albinfo.ch për ndeshjen Zvicër-Kosovë

Shpërndaje lajmin

Bëhuni njëri nga  fatlumët që do të shohin falas ndeshjen e madhe në Cyrih.
Plaforma Albinfo.ch dhuron  bileta falas për ndeshjen Zvicër-Kosovë-Shqipëri, e cila do të zhvillohet më 29 mars 2022, në orën 18:00, në në stadiumin Letzigrund në Cyrih.
Personat fatlumë do të fitojnë nga një bilet në mënyrë krejt të rastësishme.
Për tu bërë pjesë e lojës mjafton të përgjigjeni saktë në vetëm një pyetje më poshtë .
Loading…
Fituesit do të njoftohen me e-mail nga albinfo.ch, ndërsa biletat e tyre mund t’i marrin në zyrat “Swiss Management Zürich AG”, ku edhe do të shpërblehen edhe me një fanellë të ekipeve të Kosovës apo Zvicrës.
Loja shpërblyese në albinfo.ch është sponsorizuar nga ““Swiss Management Zürich AG”
Rregullat e pjesëmarrjes
Loja do të fillon sot më 09.03.2022 dhe do të zgjasë deri më 28.03.2022.
Pjesëmarrja është hapur për të gjithë individët që jetojnë dhe veprojnë në  Zvicër dhe Lihtenshtajn, kuptohet të gjithë ata që kanë mbushur të paktën 18 vjec.
Pjesëmarrja është e ndaluar për nëpunësit e platformës albinfo.ch dhe  ““Swiss Management Zürich AG” pjesëtarët e tyre të afërt të familjes.
Duke dhënë miratimin, pjesëmarrësi pranon mbledhjen e të dhënave të tij, përpunimin dhe përdorimin e tyre gjatë lojës.
Pjesëmarrësi bie dakord se këto të dhëna të siguruara në këtë lojë mund të përpunohen dhe transmetohen te albinfo.ch dhe te ““Swiss Management Zürich AG”
Të dhënat tuaja personale do të trajtohen në mënyrë konfidenciale dhe nuk do t’u zbulohen palëve të treta. Duke marrë pjesë në garë, pjesëmarrësit pajtohen se të dhënat mund të përdoren për fushatat e mëtejshme të marketingut nga organizatori.
Të gjitha këto të dhëna mund të përdoren për qëllime të lojës dhe brenda rregullave për mbrojtjen e të dhënave personale.
Përckatimi I fituesve do të bëhet nga albinfo.ch. Fituesit do të zgjidhen në mënyrë të rastësishme sapo të përfundojë loja dhe do të lajmërohen me e-mail. Biletat do t’I marrin fituesit në adresë të ““Swiss Management Zürich AG”
Loja shpërblyese në asnjë mënyrë nuk sponsorizohet, mbështetet ose organizohet nga Facebook e as Instagram-i.
I vetmi partner kontaktues dhe person përgjegjës është Albinfo.ch, Postfach 311, 8050 Zurich
E drejta për modifikim të rregullave
Organizatori rezervon të drejtën të ndërrojë këtë rregullore, dhe për këtë të gjithë pjesëmarrësit do të informohen në kohë.
 

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.