Shpërndaje lajmin

Me sulmin me dron dhe raketë të Iranit ndaj Izraelit mbrëmjen e 13 prillit, lufta në Lindjen e Mesme ka marrë një dimension të ri. Për vite të tëra, konflikti midis Iranit dhe Izraelit kishte qenë një “luftë në hije” në të cilën të dyja palët shmangën sulmet e drejtpërdrejta ushtarake në territorin e njëra-tjetrës. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *