Lufta në Ukrainë hap një perspektivë të re për integrimin e Shqipërisë në BE

0
Shpërndaje lajmin

Ministrja Çështjeve Evropiane e Suedisë, Jessika Roswall rikonfirmoi të mërkurën në Tiranë perspektivën strategjike për integrimin e Shqipërisë në BE, duke theksuar se situata e re sigurisë kishte sjellë shtysë të re për integrimin e rajonit. “Siguria dhe situate e re politike me të cilën ne përballemi në Evropë e ka vendosur çështjen e zgjerimit […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *