Shpërndaje lajmin

Nëse vitet 1930 shënuan “periudhën më të lavdishme” në historinë e gazetarisë shqiptare, pothuajse një shekull më vonë ajo përballet me “ditën e saj më të errët”, argumenton Luljeta Progni. Një gazetare veterane, Progni është autore e “Media Shqiptare: Rrugëtimi i vështirë drejt lirisë”, një studim mbi historinë e gazetarisë në Shqipëri dhe rezultat i […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *