Magjistar apo mjek popullor? Ilir Ferizi: Kuptova që njerëzit kanë nevojë të shërohen, vuajnë shumë nga ankthi

0
Shpërndaje lajmin

Në një intervistë në “ABC e Mëngjesit”, Ilir Ferizi ka rrëfyer detaje rreth artit të magjistarisë.
Nga harresa e emrit, lidhja e duarve por edhe shërimi nga ankthi, ai u shpreh se është diçka më të cilën merret dhe është i angazhuar.
Po ashtu në studion e “ABC e Mëngjesit” zhvilloi edhe një lojë me letra, duke surprizuar me aftësitë e tij.
“Jam  psikolog prej një kohe shumë të gjatë, ky profesion sjell shumë ngjarje, peripeci duke marrë parasysh se në kohët e sotme njerëzit përballen me depresion, ankth që arrijnë deri në vetëvrasje. Fillimisht është psikoterapia, vijnë me diagnozë se çfarë çrregullimi kanë, sepse janë të ndryshme. Studion e kamë në Fushë Kosovë. Magjia apo magjistaria është diçka tjetër, por  e kam pasion. Babai im ka qenë akademik, ka kryer akademinë jashtë vendit dhe është marrë me artin  e magjistarisë. Pra magjia dhe arti i magjistarisë janë shumë të ndryshme. Pasioni për artin ka lindur shumë herët”, ka treguar ai./ /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *