‘Majko t’i kërkojë falje Diasporës’, Logu: S’e ka kuptuar vendimin e Kushtetueses

Shpërndaje lajmin

“Mendoj se zoti Majko, më pak se kushdo tjetër, duhet të fliste në këtë rast. Ka zgjedhur momentin më të gabuar për të folur. Njeriu që për katër vite ka qenë ministër i Shtetit për Diasporën, nuk arriti të realizonte një të drejtë themelore të Diasporës. Nuk është e vërtetë ajo që thotë zoti Majko.
Mua më habit se si një deputet i Kuvendit i Shqipërisë, se si një ish-kryeministër dhe ish-ministër, merr guximin të flasë për një vendim që nuk e ka lexuar dhe nuk ka lexuar kërkesën. Kërkesa e Diasporës për Shqipërinë e Lirë ka pasur të bëjë qartazi me konstatimin e cënimit të votës së emigrantëve, sepse në praktikë, Kuvendi, qeveria, KQZ nuk e garantuan këtë të drejtë. Do ishte në nderin e zotit Majko që t’u kërkonte falje Diasporës shqiptare, që nuk iu realizoi një të drejtë”, theksoi ai.
Në përditësim…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *