January 16, 2022

Mal i Zi: Hiqet tarifa prej 15 euro në kufi për qytetarët e Kosovës

Shpërndaje lajmin

Nënshkrimi i marrëveshjes është bërë mes drejtorit të Byrosë Kosovare të Sigurimeve, Sami Mazreku, dhe drejtorit të Shoqatës, Byrosë Nacionale të Siguruesve në Malin e Zi, Boris Saban, për njohjen reciproke të certifikatave të sigurimit për mbulimin e përgjegjësive në shkaktimin e dëmeve ndaj palëve të treta në territoret e ndërsjella në Republikën e Kosovës dhe Malit të Zi.

“…është ndër marrëveshjet më të rëndësishme, pasi u hap rrugën të dyja vendeve për lëvizje të lirë…Kjo marrëveshje është përmendur që 20 vjet dhe sot po e finalizojmë”, tha Mazreku.

Qytetarët e Kosovës nga 1 korriku nuk do ta paguajnë sigurimin në vlerë prej 15 euro kur shkojnë në Mal të Zi, pas kësaj marrëveshjeje.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *