Marigona Qerkezi do të debutoj në Teatrin e Operas në Cagliari, Itali

Shpërndaje lajmin

Marigona është me prejardhje nga Kosova, e lindur në Zagreb dhe e shkolluar në Lubjanë, shkuran albinfo.ch.
Marigona si soprano në skenat operistike tani numëron shtatë vjet eksperiencë.
Në njoftimin e fundit, ajo tregoj se do të debutoj si Elvira në operan Ernani të Giuseppe Verdit në Teatrin e Operas në Cagliari, teatër ky shumë i dashur për të dhe njëkohësisht është teatri më në zë në Itali.

Leave a Reply

Your email address will not be published.