Shpërndaje lajmin

Seanca e fundit plenare e Kuvendit për vitin 2022 nuk arriti shumicën e cilësuar të votave për anëtarin e ri të Gjykatës Kushtetuese, për të cilin kandidonin Marjana Semini, Ardian Dvorani dhe Arta Vorpsi. Asnjë prej kandidatëve nuk mori 84 votat e mjaftueshme, ndaj automatikisht anëtare e Kushtetueses u bë Marjana Semini, kandidatja e listuar […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *