Marrëveshjes Kosovë-Serbi i duhet presion ndërkombëtar që të mbijetojë

Shpërndaje lajmin

“Do të doja të përgëzoja liderët e Serbisë dhe Kosovës për guximin dhe vizionin e tyre. Jam e nderuar që kam qenë në gjendje të kontribuoj në këtë proces”, tha Catherine Ashton, atëherë Përfaqësuesja e Lartë e BE-së për Punë të Jashtme dhe Politika të Sigurisë, në 2013. Procesi të cilit ajo po i referohej […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *