“Masakër!”, LSI reagon pas pamjeve nga morgu i QSUT: Pisat e qeverisë në zyrat e shtetit të qepin gojën

Share

Nënkryetari i LSI Petrit Vasili ka reaguar ashpër pas publikimit në rrjetet sociale të pamjeve brenda morgut të QSUT, ku për shkak të mungesës së kapaciteteve në spital, trupat e viktimave nga Covid-19 ishin vendosur në tavolina ose në tokë.

“Kjo është masakër”, ka shkruar Vasili në ‘FacBook’, ndërsa shton se çdo pis në krye të qeverisë dhe zyrave të shtetit duhet të qepë gojën.

“Çdo Pis ne krye te Qeverise, ne Ministri, ne Bashki, ne zyra shteti apo kudo qe te ndodhet te qepë gojen pas ketij makabriteti cnjerezor!

Kjo eshte MASAKËR!!!

Kjo eshte ÇNJERËZORE!!!

Kjo eshte MAKABËR”, shkruan Petrit Vasili, nënkryetar i LSI. Ndërkohë, drejtori i morgut të QSUT ka thënë mbrëmjen e djeshme se pamjet janë shpërndarë qëllimisht në media.

https://www.facebook.com/petritvasil/posts/2504416103191540?__cft__[0]=AZW1H5YbvU9Ogovhn5dcNsYxOZ66zOww-Lr3y2sOlNZ8rmLaT_S0usTGjDIm11fEEwDNM6maIpNSD27ZRVMu_SLI6dezklLBlO5X91yTYa7dMjDjcJYZiCVngFvDd64yV8f3xlwUW6PaTdUCo4e30LIG&__tn__=%2CO%2CP-R

The post “Masakër!”, LSI reagon pas pamjeve nga morgu i QSUT: Pisat e qeverisë në zyrat e shtetit të qepin gojën appeared first on Media .


Share

Komente