Shpërndaje lajmin

Në vitin 2011, qyteti i vogël i Burrelit në krahinën e Matit bëri historinë dhe surprizën e atyre zgjedhjeve duke votuar Adelina Faricin, një mësuese, e cila garonte për Partinë Socialiste, përballë kryebashkiakut të mëparshëm, Skënder Lleshi, përfaqësues i Partisë Demokratike. Lleshi pati fituar zgjedhjet e vitit 2007 me 58% të votave. Farrici e mposhti […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *