Shpërndaje lajmin

Gjyqtarja Matilda Shalla e Gjykatës së Fierit u përball të martën më 26 prill me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK ku gjatë seancës dëgjimore dha shpjegime për barrën e provës për pasurinë si dhe iu përgjigj pyetjeve të komisionerëve lidhur me situatën e zgjidhjes së martesës. Trupi gjykues që po kryen procesin e rivlerësimit […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.