Mbahet koncerti i Visar Kuqi Trio me projektin e dytë “Departures” në Bernë

Shpërndaje lajmin

Me shfaqjen e top filmave kosovarë të viteve të fundit siç janë “Martesa”, “Vera ëndërron detin” apo edhe “Zgjoi”, filma këta fitues të shumë festivaleve me renome botërore, Kino Kosova mbylli edhe një edicion të suksesshëm të këtij Festivali.
Pos shfaqjeve edhe disa filmave të shkurtër, risi e këtij edicioni ishte po ashtu edhe leximet nga shkrimtarja Meral Kureyshi si dhe shkrimtari Shpëtim Selmani, shkruan albinfo.ch
Duke ndjekur tashmë traditën, e për ti dhënë ende më shumë shkëlqim këtij organizimi, në natën e fundit të tij, u mbajt edhe Koncerti i Visar Kuqi Trio, i përbërë nga Visar Kuqi, Enver Muhamedi dhe Enes Bajramliqi.
Pas sukseseve me albumin e parë, me projektin e dytë të titulluar “Departures”, Visar Kuqi Trio vazhdojnë udhëtimin e tyre muzikor me një album gati se meditativ dhe një Jazz modern minimalist.

Leave a Reply

Your email address will not be published.