Mbërrin në portin e Durrësit superjahti i Emirit të Katarit

0
Shpërndaje lajmin

Ka mbërritur në portin e Durrësit superjahti Katara.
Jahti 124 m i gjatë vjen me Emirin e Qatarit dhe të ftuar të tij në bord.
Ai u ankorua në orët e para të mëngjesit në kalatën nr.4 dhe pritet të furnizohet me 220000 litra naftë.
Për çdo litër naftë të marrë nga jahtet, që kanë prekur e vijojnë të prekin bregdetin shqiptar, 400 lekë/litër i shtohen arkës së shtetit.
 
LEXONI GJITHASHTU:

Superjahti 86 milionë dollarësh që mund të fluturojë përmes ujit
Durrësi, porti i jahteve luksozë| Vetëm 1 jaht paguan 861.195 euro për 8 orë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *