Mbi 4 orë pritje në djale të pikës Merdar dhe Dheu i Bardhë

0
Shpërndaje lajmin

Merdari si duket edhe gjatë ditës së shtune do të mbetet pika më e ngarkuar, shkruan albinfo.ch.
Koha për të dal nga Kosova, sipas Qendrës për Menaxhim Kufitar në këtë pikë është mbi 4 orë (240 minuta).
Referuar të dhënave të fundit të publikuara nga Qendra Kombëtare për Menaxhimin e Kufirit, në pikëkalimin Dheu i Bardhë po ashtu pritjet janë të gjata deri mbi 4 orë (240 minuta).
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *