“Mbretëresha e tërheqjes”/ Njihuni me “bishën” e fitnesit

Share

Mariah Stock është nj modele fitnesi, e cila ka ngritur pesha që nga viti 2011. Gjatë kësaj kohe, ajo ka aplikuar trajnime dhe dieta për të transformuar jo vetëm fizikun e saj, por edhe karrierën. Ajo ka marr pjes në më shumë se 8 gara dhe ka 2 medalje të arta si një atlete me bikini.

Shpesh e quajtur “Mbretëresha e trheqjes”, për shkak të forcës së saj të jashtëzakonshme në këtë ushtrim. Si garuese për bikini, Mariah mburret me 2 medalje të arta.

Ajo gjithashtu punon si një trajnere i të ushqyerit, duke ndihmuar të tjerët të arrijnë qëllimet e tyre të fitnesit përmes zgjedhjeve të shëndetshme të ushqimit. Në total, Mariah stërvitet 5-6 herë në javë. Ajo synon të godasë dy ose tre pjesë të trupit në seancë. Për shembull; këmbët dhe abs, ose gjoksi, krahët dhe shpatullat.

Mariah shpesh ndryshon stërvitjet e saj në mënyrë që trupi i saj të mos përshtatet kurrë. Ndonjëherë ajo do të ndryshojë trajnimin e saj çdo javë. Sidoqoftë, në përgjithësi, ajo ka tendencë të mbajë vëllimin e saj të lartë të trajnimit me 12 ose më shumë përsëritje për set. Kjo stimulon rrjedhjen e gjakut në muskujt e saj gjë që përmirëson  ‘pompën’ dhe shpërndarjen e lëndëve ushqyese.

Mariah nganjëherë do të bëjë 3-6 përsëritje për çdo set në ngritjen e rrugëve për të forcuar bazën e fizikut të saj, përfshirë  dhe  abs./ CNA.al


Share

Komente