January 13, 2022

Mbretëresha Elizabeth pranon telefonata vetëm nga 2 persona

Shpërndaje lajmin

Mbretëresha Elizabeth II thuhet se pranon telefonata vetëm nga dy persona.

Lajmin e ka bërë të ditur komentatori i mbretërorëve Jonathan Sacerdoti në podkastin Royally US.

“Me sa duket, mbretëresha ka dy njerëz me të cilët flet më shumë dhe ajo gjithashtu me sa duket ka një telefon celular i cili ka enkriptim anti-haker, në mënyrë që askush të mos mund të hakojë telefonin e saj”, zbuloi ai.

Sipas Sacerdoti, mbretëresha pranon telefonata vetëm nga dy persona brenda The Firm, term jozyrtar që përfshin familjen mbretërore, oborrtarët, stafin etj.

Dy persona që ajo telefonon më shumë janë vajza e saj, princesha Anne dhe menaxheri i garave me kuaj, John Warren.

Ndërkohë, Mbretëresha Elizabeth II thuhet se do të presë familjen mbretërore në Sandringham House për Krishtlindje, pavarësisht nga një vit i mundimshëm plot dramë, vdekje dhe frikë për shëndetin./


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *