Mbyllet shkolla 9-vjeçare në Sarandë, infektohen me koronavirus 10 mësuese e 5 sanitare

Share

Njësia Vendore e Shëndetit Publik në Sarandë, pas rasteve të shumta të regjistruara me Covid-19, urdhëroi sot mbylljen e shkollës 9-vjeçare “9 Tetori” në qytet.

Deri tani në këtë shkollë janë infektuar nga virusi Covid-19, 10 mësuese, 5 sanitare dhe 1 roje. Shkolla “9 Tetori”, sipas burimeve, do të qëndrojë e mbyllur deri në një urdhër të dytë.

Në Sarandë nga shtimi i rasteve me covid19 janë mbyllur edhe institucione të tjera si: Gjykata e Rrethit Gjyqësor, Prokuroria, Shiku, Tirana Bank, Sigurimet Shoqërore.

The post Mbyllet shkolla 9-vjeçare në Sarandë, infektohen me koronavirus 10 mësuese e 5 sanitare appeared first on Media .


Share

Komente