Me 235 ligjvënës “pro” dhe 154 “kundër”, qeveria Meloni merr votëbesimin në Parlamentin italian

0
Shpërndaje lajmin

Qeveria Meloni është votëbesuar në Parlamentin italian me 235 vota “pro”, 154 vota “kundër” dhe 5 abstenime.
Lajmi në përditësim…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *