Më 28 Nëntor, Kosova e Shqipëria mbledhin Kuvendin e përbashkët

Shpërndaje lajmin

Me rastin e 110-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë, Kosova e Shqipëria do të mbledhin Kuvendin e përbashkët.
Lajmin e ka bërë të ditur zëdhënësi i Qeverisë së Kosovës, Përparim Kryeziu.
“Po, për nder dhe në shënim të 28 Nëntorit do të mbahet mbledhja e përbashkët e kuvendeve të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Shqipërisë”, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *