Më 30 tetor orët në Zvicër do të lëvizin akrepat

0
Shpërndaje lajmin

 
Një shenjë e sigurt se vjeshta është me të vërtetë këtu është që t’i ktheni orët mbrapa përpara dimrit të ardhshëm, përcjell albinfo.ch.
Më 30 tetor në orën 3 të mëngjesit, orët në Zvicër do të kthehen një orë prapa.
Kjo do të thotë se lindja dhe perëndimi i diellit do të jenë rreth një orë më herët.
Lajmi i mirë është se ne të gjithë bëjmë një orë më shumë gjumë. Lajmi i keq është se do të errësohet më herët në mbrëmje.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *