September 16, 2021

Më pak të infektuar në Zvicër: 358 raste me Covid, në 24 orë

Shpërndaje lajmin

Nga Zvicra dhe Principata e Lihtenshtajnit 358 infeksione të reja me koronavirus janë raportuar në Zyrën Federale të Shëndetit Publik (FOPH), në 24 orët e fundit, transmeton albinfo.ch.

Numri i testeve të kryera është 21,952. BAG raporton gjithashtu 6 vdekje të reja në lidhje me koronavirusin. Sidoqoftë, dy prej tyre vijnë nga periudha prill – maj 2021, siç shkruan BAG. 18 persona shtesë u shtruan në spital, duke përfshirë 4 regjistrime të vonuara nga tetori 2020 deri në prill 2021.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *