November 27, 2021

Më shumë lidhje hekurudhore ndërkombëtare do të nisin në dhjetor

Shpërndaje lajmin

Hekurudhat Federale të Zvicrës (SBB) do të fillojë funksionimin e shërbimit ndërkombëtar më 12 dhjetor, ditën kur hyn në fuqi orari i ri i trenave, njoftoi kompania.

Në bashkëpunim me ÖBB të Austrisë, SBB do të operojë një shërbim të përditshëm “Nightjet” me fjetje nga Cyrihu në Amsterdam nëpërmjet Bazelit dhe Këlnit.

Ky tren do të niset nga Cyrihu në orën 21:59 dhe nga Bazeli në orën 23:13 duke mbërritur në Amsterdam në orën 9:01 të mëngjesit.

Në drejtim të kundërt niset nga Amsterdami në orën 20:30 dhe mbërrin në Bazel SBB në orën 6:20 dhe në Cyrih në orën 08:05, përcjell albinfo.ch.

Gjithashtu, koha e udhëtimit për trenat EuroCity ndërmjet Cyrihut dhe Munihut do të reduktohet me gjysmë ore në 3.30 orë në tre nga gjashtë linjat. Nga pranvera e vitit 2022, të gjithë trenat e KE-së do të lëvizin ndërmjet Cyrihut dhe Munihut në orën 3:30.

Në linjën Bazel – Bernë – Brig – Milano, një EuroCity shtesë për drejtim do të qarkullojë çdo ditë (Bazel CFF, nisja në orën 10:28 / Milano, nisja në 3:20 pasdite).


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *