January 11, 2022

Me zor po merrte frymë, Donaldi dhe PM e lidhin dhe e fusin në thes të zi njërën nga gocat (video)

Shpërndaje lajmin

Pajtimi dhe Donaldi vazhdimisht po zhvillojnë lojëra të ndryshme me banorët brenda.

Përveç lojërave me Sarën, kësaj here e kishte radhën Beatrix.

Donaldi dhe Pajtimi, e kanë futur këngëtaren në një thes berllogu të zi teksa shihen duke e “rrahur” me jastëk.

Ndërkohë, Beatrix e merr me të qeshura situatën e cila më vonë reagon se nuk po mund edhe të marr frymë.

Video https://www.facebook.com/bbalb/videos/682014109451629


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *