Mediat Serbe çojnë peshë popullin Serb: Jo vetëm Kosova, por edhe Britania nuk lejon mbajtjen e zgjedhjeve të 3 prillit

Shpërndaje lajmin

Mediat Serbe çojnë peshë popullin Serb: Jo vetëm Kosova, por edhe Britania nuk lejon mbajtjen e zgjedhjeve të 3 prillit.
Sipas B92, e cila Kosovës i referohet me një emërtim të çuditshëm dhe racist “e ashtuquajtura Kosovë”, votimin e serbëve në zgjedhjet e 3 Prillit, pos autoriteteve kosovare, nuk do ta lejojë edhe Londra.
Sipas këtij mediumi që thirret në informacione jozyrtare, votimi për zgjedhjet e ardhshme presidenciale, parlamentare dhe lokale nuk do të zhvillohet në territorin e Mbretërisë së Bashkuar, për shkak se autoritetet atje nuk i dhanë vizë Kryetarit të Komisionit Zgjedhor të Serbisë, i cili duhej të udhëtonte drejt Londrës për t’i çuar materialet zgjedhore në ambasadën serbe.
Sipas B92, e cila Kosovës i referohet me një emërtim të çuditshëm dhe r.acíst “e ashtuquajtura Kosovë”, votimin e serbëve në zgjedhjet e 3 Prillit, pos autoriteteve kosovare, nuk do ta lejojë edhe Londra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.