Mefail Bajqinovci thotë se LDK-PDK, do të bëjnë koalicion pas zgjedhjeve në Podujevë

Share

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Mefail Bajqinovci, ka auluduar se koalicioni në nivelin qëndror mes LDK-së dhe PDK-së do të ndodh pas zgjedhjeve në Podujevë.

“Koalicioni në nivelin qendror mes LDK-së dhe PDK-së do të kristalizohet menjëherë pas zgjedhjeve në komunën e Podujevës”, tha ai.

Zgjedhjet e jashtëzakonshme në komunën e Podujevës do të mbahen më 29 nëntor.

Ky është postimi i tij:

Koalicioni në nivelin qendror mes LDK-së dhe PDK-së do të kristalizohet menjëherë pas zgjedhjeve në komunën e Podujevës.

Posted by Mefail Bajqinovci on Saturday, 21 November 2020

The post Mefail Bajqinovci thotë se LDK-PDK, do të bëjnë koalicion pas zgjedhjeve në Podujevë appeared first on Arbresh.info.


Share

Komente