Melisa i kthehet Erlindit:Je xheloz ti? Atdheu është më i bukur…

Share

Ditën e djeshme në ‘Përputhen’ u transmetua takimi i Atdheut dhe Melisës.

Ndërkohë, takimi i tyre shkoi mjaft mirë, ku nuk mungoi afrimiteti mes dyshes, i cili u komentua shumë në studio.

Gjatë bisedës në studio, ndërhyri Erlindi, i cili tha se vajzat “shkrihen pas Atdheut” dhe se nuk duhet të fokusohen vetëm në pamjen e tij të jashtme, por duhet të përpiqen ta njohin më thellë.

“Je xheloz ti? Atdheu është i mirë, i bukur dhe më tërheq fizikisht”, i tha Melisa.

Image


Share

Komente