Mëngjesi i sotëm, 4 orë pritje në dalje të Merdarit

0
Shpërndaje lajmin

Pritje të gjata po vazhdojnë ditëve të fundit në kufirin e Merdarit dhe Dheut të Bardhë për të lëshuar vendin. Pritjet dhe kolonat ishin mbi 4 orë.
Albinfo.ch raporton se pritja në mëngjesin e sotëm është edhe më e gjatë, në dalje të pikës Merdar është 240 minuta dhe në pikën Dheu i Bardhë, pritja është mbi 1 orë (60-70 minuta.)
Qytetarët që po kalonin kufirin për të dalë nga Kosova janë përballur me kolona të gjata.
Sipas Qendrës për menaxhimin e pikave kufitare, pritjet më të mëdha janë në këto dy pika, ndërsa pikat tjera nuk ka pritje. /Albinfo.ch
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *