Mes personaliteteve në “Successful People in Germany and Austria 2022”, edhe piktori shqiptar

Shpërndaje lajmin

 
Bëhet e ditur se artisti shqiptar, Gazmend Freitag, është bërë pjesë e listës së personave më të suksesshëm në Gjermani dhe Austri për vitin 2022, përcjell albinfo.ch.
“Jam shumë i kënaqur që pata mundësinë të ndaj historinë time personale të suksesit me Britishpedia. Kjo u botua ekskluzivisht në librin “Successful People in Germany and Austria 2022”, thotë Freitag.

“Successful People in Germany and Austria” boton biografitë e opinionistëve, drejtuesve dhe performuesve më të mirë në Evropë dhe konfirmon arritjet e tyre për shoqërinë.
Një hyrje bëhet vetëm me rekomandim nga njerëz të suksesshëm që tashmë janë përfshirë në Enciklopedi. Pas një interviste personale me redaktorin përgjegjës, Michael Nikodemus dhe një konfirmimi të përfshirjes me një dekret pranimi, përfshihet në Enciklopedi. Për mua, pranimi do të thotë çmimi më i lartë që kam marrë në jetën time deri tani.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *