Mësime lufte: Kosova trajnon gratë ukrainase në çminim

Shpërndaje lajmin

Studentja ukrainase Anastasiia Minchukova gjatë dy javëve të fundit ika kaluar mëngjeset e pranverës në Pejë të Kosovës, larg luftës në vendlindje. Pavarësisht shqetësimeve të saj për familjen dhe miqtë e saj në Ukrainë, ajo do të qëndrojë në Kosovë për tre javët e ardhshme para se të kthehet në shtëpi për të ndihmuar në […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *