January 20, 2022

Mësojeni se cili është vendvotimi juaj

Shpërndaje lajmin

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka njoftuar se për ta mësuar vendvotimin e saktë për zgjedhjet e se dielës, votuesi mjafton që të shënojë numrin personal dhe pastaj do të shfaqen të dhënat.

Qytetarët mund ta bëjnë këtë përmes aplikacionit në web faqen e KQZ-së, që gjendet në këtë LINK.

Të gjitha vendvotimet do të hapen në orën 07:00 dje mbyllen në orën 19:00.

Në 21 komuna të Kosovës do të votohet në balotazh për të zgjedhur kryetarët e tyre për katër vitet e ardhshme.

 


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *