Meta del me mesazhin e fortë: Të ndalim shpopullimin, dhe të rrisim standardet e qeverisjes

Share

Presidenti Ilir Meta ka theksuar edhe njëherë nevojën për ndaljen e shpopullimit në Shqipëri. Meta e ka bërë thirrjen nëpërmjet një shënimi në profilin e tij zyrtar në facebook.

Meta ka dhënë gjithashtu mesazhin se duhen përmirësuar standardet e qeverisjes si edhe të rritet përfaqësimi i të rinjve në vendimarrje.

Mesazhi i Ilir Metës:

‘Të ndalim shpopullimin, duke përmirësuar standardet e qeverisjes dhe rritur përfaqësimin e të rinjve në vendimmarrje.’-shkruan Meta.

auto meta11111610644699


Share

Komente