January 20, 2022

Michela Persico komenton rikthimin e Ruganit te Juventus

Shpërndaje lajmin

I intervistuar nga Corriere della Sera, partnerja e Daniele Ruganit, Michela Persico, ka folur për situatën e mbrojtësit të Juventusit dhe më gjerë.

KTHIMI NE JUVE – “Nuk i mohojmë Cagliarit dhe Rennes-it. Kjo në Francë ishte një përvojë që na bëri të rritemi, veçanërisht unë që pas pak frike dhe disa vështirësish (kisha lindur më pak se një muaj), fillova të përjetoj qytetin, tregje, shije, shëtitje, miq të rinj. Kthimi në Itali ishte i rëndësishëm, edhe për punën time, por u mërzita pak nga largimi nga Franca. Por nuk ndërhyj kurrë në zgjedhjet e karrierës së tij, pasi nuk dua që ai të ndërhyjë në të miat”.

“Isha jashtëzakonisht nën presion, shtatzënë, me Covid, në izolim dhe humba një takim në një deklaratë. Por nuk ka pasur kurrë ndonjë fërkim mes meje dhe kompanisë. Lexova artikujt që flisnin për këtë dhe qesha, Dhe unë qesh përsëri sepse asgjë nga këto nuk ka ndodhur kurrë.”

“Ai është i pakalueshëm, hierarkitë ndryshojnë sipas ecurisë së ndeshjeve, stërvitjes dhe vetë jetës. Stërvitet shumë sikur të ishte titullar në çdo ndeshje. Sot dhe nesër gjithashtu dhe mbi të gjitha në futboll, Por në shtëpi flasim për diçka tjetër, ai është super i qetë dhe unë po ashtu”. / /

Juventus Defender Rugani's Fiancée: "He Was Tested For Coronavirus On The Same Day As Juventus vs Inter"

 


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *