October 25, 2021

Ministri i Shëndetësisë në Itali: Kemi administruar 50 milion doza kundër Covid-19

Shpërndaje lajmin

Italia ka administruar 50 milion doza kundër koronavirusit.

Ministri i Shëndetësisë, Roberto Speranza ka deklaruar se vaksina është arma më e fortë kundër pandemisë Covid.

“Kundër Covid ne sot jemi më të fortë. Kemi një armë në dorë dhe ajo është vaksina. Ne duhet të këmbëngulim dhe të përshpejtojmë procesin e vaksinimit që të parandalojmë përhapjen e pandemisë”, ka thënë ai./abcnews.al/


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *