Ministri Zemaj mirënjohës ndaj Austrisë që ofroi mundësi trajtimi për dy të lënduarit nga shpërthimi në Ferizaj

Share

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj, është shprehur mirënjohës ndaj shtetit të Austrisë, për kontributin në dërgimin për trajtim në Graz, të dy qytetarëve të lënduar nga shpërthimi në Ferizaj.

Zemaj falënderon ambasadorin austriak në Kosovë, dhe atë kosovar në Austri, të cilat sipas tij mundësuan dërgesën e tyre.

”Sot, dy qytetarët e lënduar në Ferizaj, u nisën për trajtim mjekësor, për Graz të Austrisë, falë përkrahjes dhe mbështetjes së këtij shteti mik.

E falënderoj ambasadorin austriak në Kosovë dhe ambasadorin e Kosovës në Austri, të cilët me përkushtim të madh, kanë kontribuar që të gjendet mundësia dhe përkrahja që sa më parë të nisen dy qytetarët e lënduar për trajtim.

137513159 3723984660981720 1207317873879156288 o

Situata në të cilën ndodhet tërë bota, shkaku i pandemisë, është tepër e rëndë. Shtretërit e lirë dhe emergjencat tjera, janë të stërngarkuara nga pacientët, në tërë botën. Ishte shumë e vështirë të gjenden shtete që do të mund të hapnin dyert dhe të merrnin për trajtim dy pacientët tanë.

I falënderoj të gjitha familjet për mirëkuptim dhe bashkëpunim. Përkushtimi ynë për çdo pacientë do të vazhdojë!”.


Share

Komente