Miratohet vendimi në Këshillin e Ministrave, indeksohen pensione, 3 mijë lekë ndihmë

Shpërndaje lajmin

Këshilli i Ministrave ka miratuar vendimin për indeksimin e pensioneve me 3.3%, si dhe dhënien e një ndihme me 3 mijë lekë për 3 muaj në mënyrë që të përballohen rritjet e çmimeve të produkteve të shportës.
Lajmi është bërë i ditur nga ministrja Delina Ibrahimaj e cila shtoi se indeksimi ka dalë më shumë se parashikimet. Sipas saj mendohej që indeksimi të bëhej 2.4%.
Ibrahimja: Ka parashikuar një sërë masash. Një që është parashikuar është indeksimi me 3.3% të gjitha kategorive të pensioneve.” “Janë një kategori personash që do marrin 3 mijë lekë për të përballuar krizën. Është 2500 lekë, shpenzimi por ne kemi menduar ta bëjmë 3 mijë lekë.”/ /

Leave a Reply

Your email address will not be published.