Shpërndaje lajmin

Bashkia e Mirditës numëron 27 mijë votues, të cilët pritet të vendosin për kryetarin e bashkisë dhe këshillin bashkiak më 14 maj mes dy kandidatëve, kryetarit aktual Ndrec Dedaj, një ish-kryepolic bashkiak dhe kandidatit të koalicionit Bashkë Fitojmë, Albert Mëlyshi, i cili nuk ka një jetëshkrim të publikuar online. Rezultatet e së shkuarës në territorin […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *