Mjekët dhe farmacistët zviceranë lëshojnë certifikatën e tyre Covid

Shpërndaje lajmin

Megjithëse qeveria ka punuar për një “kartë imuniteti” të njohur ndërkombëtarisht që do të prezantohet këtë verë, Federata e Mjekëve Zviceranë (FMH) dhe organizata “ombrellë” e farmacistëve PharmaSuisse po fillojnë certifikatën e tyre Covid për ata që janë vaksinuar ose shëruar nga virusi Covid, transmeton albinfo.ch.

“Të presësh versionin e qeverisë ka të ngjarë të jetë shumë e kushtueshme. Ne do të jemi gati për një muaj më së voni të lëshojm kartat e imunitetit”, tha Presidentja e PharmaSuisse Martine Ruggli. /Albinfo.ch


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *