Mjekja tregon shenjat: Myku i thonjve kërkon deri në 6 muaj trajtim dermatologjik

Shpërndaje lajmin

“Faktorët favorizues të mykut të thonjve ose të infeksioneve të tjera të thonjve, janë nga mëtë ndryshmet. Trajtimi i mykut të thonjve është njën ga trajtimet më të zgjatura në dermatologji,  nga 3 deri në 6 muaj. Gjatë kësaj kohe, individi do marrë mjekim nga goja dhe mjekim lokal”, theksoi ajo.
Në përditësim…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *