Mjeku kosovar, Arbër Shehu, drejtor në “AstraZeneca”

0
Shpërndaje lajmin

Mjeku kosovar, Arbër Shehu, është bërë Drejtor i Asociuar Mjekësor/Drejtor Mjekësor i SHBA-së për Onkologji, Çështje Mjekësore në kompaninë e njohur biofarmaceutike, AstraZeneca.
Lajmin e ka bërë të ditur Shehu përmes një postimi në Instagram.
“Duke filluar nga data 28 nëntor, do t’i bashkohem një prej kompanive më të mira biofarmaceutike në botë, AstraZeneca, si Drejtor i Asociuar Mjekësor/Drejtor Mjekësor i SHBA-së për Onkologji, Çështje Mjekësore”, ka thënë ai.
AstraZeneca është një kompani farmaceutike dhe bioteknologjike britaniko-suedeze, me selinë e saj në Kampusin Biomjekësor të Kembrixhit, në Kembrixh, Angli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *