April 16, 2021

Moda këtë pranverë-verë kërkon vetëm këto ngjyra (FOTO LAJM)

Shpërndaje lajmin

Përpara na presin  të ngrohta, me diell dhe tjetër energji.

Pranvera vjen me diell, ditë të zgjatura dhe me shumë, shumë ngjyra! Ndryshe duam të themi që këtë sezon mos shpenzoni para për gjëra të zeza. Keni mjaftueshëm!

Çfarë do veshim?

Ndiqni fotot e mëposhtme:


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *