Modelja e njohur guxon të dalë në foto dhe pa përdorur filtera (FOTO)

Share

Në Instagram ka njerëz, sidomos vajza, që bëhen shumë të bukura, falë efekteve në Instagram.

E një nga modelet që ka guxuar të dal pa filtera të tilla, është Trejsi Sejdini.

Në fotografinë e hedhur në Instagram, Trejsi shihet se edhe pa këto efekte duket shumë e bukur.

Edhe nga vendi ku pozoi, kuptohet se ajo nuk ka shumë nevojë për filtera.

2 9

The post Modelja e njohur guxon të dalë në foto dhe pa përdorur filtera (FOTO) appeared first on Lajme.al.


Share

Komente