Ndërtime të paligjshme, procedohen 13 persona në Dibër

Shpërndaje lajmin

13 persona janë proceduar penalisht ndërtime të paligjshme.

Strukturat e Policisë së Dibrës, njoftojnë se janë goditur 13 raste të ndërtimeve pa leje, ndërsa si rezultat i kontrollit të pandërprerë të territorit , përgjatë javës kanë evidentuar dhe goditur 13 raste dhe si rezultat janë proceduar penalisht: N.D.,  V. T.,  F. S.,  F. P.,   S. K.,  V. S.,  H. K.,  L. Q.,  K. N.,  Y. F., S. L., E. E., O. B.,  të gjithë banues në Dibër.

Policia e Dibrës gjithashtu njofton se do të vijojë kontrollet për parandalimin dhe goditjen e krimeve mjedisore dhe në këtë kuadër kërkon bashkëpunimin e qytetarëve që të denoncojnë çdo rast të paligjshmërisë në Komisariatin Digjital apo në numrin pa pagesë 112, duke siguruar anonimatin dhe reagim të paanshëm kundrejt shkelësve të ligjit.

Dibër/Informacion

Strukturat e Policisë së Dibrës, plan masash për parandalimin dhe goditjen e krimeve mjedisore.

Goditen nga Policia, 13 raste të ndërtimeve të paligjshme, procedohen penalisht 13 shtetas.

Strukturat e DVP Dibër, në zbatim të planit të masave për parandalimin dhe goditjen e krimeve mjedisore, si rezultat i kontrollit të pandërprerë të territorit , përgjatë javës  kanë evidentuar dhe goditur 13 raste dhe si rezultat janë proceduar penalisht shtetasit:

N.D.,  V. T.,  F. S.,  F. P.,   S. K.,  V. S.,  H. K.,  L. Q.,  K. N.,  Y. F., S. L., E. E., O. B.,  të gjithë banues në Dibër, pasi janë konstatuar nga shërbimet e Policisë duke ndërtuar objekte, pa lejen e organeve përkatëse.

Policia e Dibrës do të vijojë kontrollet për parandalimin dhe goditjen e krimeve mjedisore dhe në këtë kuadër kërkon bashkëpunimin e qytetarëve që të denoncojnë çdo rast të paligjshmërisë në Komisariatin Dixhital apo në numrin pa pagesë 112, duke siguruar anonimatin dhe reagim të paanshëm kundrejt shkelësve të ligjit.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *