Ndërtimet e paligjshme në Durrës u shtuan pas tërmetit

Shpërndaje lajmin

Në fund të vitit 2021, A.Z., 54 vjeç, u shpall fajtor dhe u dënua me një vit heqje lirie për veprën penale “ndërtim i paligjshëm”. I ardhur në Durrës pas viteve ’90 dhe banor i zonës së ish-Kënetës, burri e konsideron turp faktin që përfundoi në burg dhe nuk dëshiron të flasë gjatë rreth këtij […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *