Ndërtimet pa leje, Kryeministria thotë se ‘nuk e ka’ kontratën e reklamuar nga Rama

Shpërndaje lajmin

Më 29 shtator, kryeministri Edi Rama shfaqi në video live në faqen e tij në Facebook një dosje të verdhë, për të cilën tha se përmbante kontratën e parë noteriale të lidhur mes Ministrisë së Financave dhe kompanisë ndërtuese të kullës së njohur si “Eyes of Tirana” në sheshin Skënderbej. Kontrata noteriale bazohej në vendimit […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *