Shpërndaje lajmin

Ndihmësja ligjore pranë Gjykatës Administrative të Apelit, Majlida Tosku u përball të premten më 9 shtator me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK kur gjatë seancës dëgjimore dha shpjegime për një banesë pesë kate në Tiranë në emër të prindërve dhe vëllezërve të ndërtuar para fillimit të detyrës dhe burimet e një gjendje cash. Ajo […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *